Verschieden aber doch gemeinsam isimli Almanca eTwinning Projesi

Verschieden aber doch gemeinsam

2023-2024 eğitim-öğretim yılında Eylül ayı itibariyle Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi olarak ‘Verschieden aber doch gemeinsam’ isimli uluslararası e-Twinning projemize başlamış bulunmaktayız. Projemiz Türkiye, Hırvatistan, Avusturya, Polonya, Yunanistan, Bosna Hersek ve Sırbistan ortaklığı ile yürütülmektedir. Projenin amacı ülkelerin kültürlerini, gelenek ve göreneklerini, yaşam formlarını öğrenmek şeklinde kurgulanmıştır. Öğrenciler bu amaç kapsamında öncelikle kendilerini ve okullarını tanıtacak daha sonra ise aile, arkadaşlık, okul sistemi, bayramlar gibi başlıklarda çalışmalar yapacaklardır. Etkinlikleri gerçekleştirirken öğrencilerin Almanca’yı etkili bir şekilde kullanabilmeleri, çeşitli web araçlarını öğrenmeleri yani dersi ve teknolojiyi birleştirerek bir süreç deneyimlemeleri hedeflenmektedir. Projenin Ocak ayında sonlanması planlanmaktadır.

16.10.2023 101

16-10-2023