Okul Müdürümüz Sayın Erdem MISIRLI'nın Göreve Başlama Mesajı

Okul Müdürümüz Sayın Erdem MISIRLI'nın Göreve Başlama Mesajı

Okul Müdürümüz Sayın Erdem MISIRLI'nın Göreve Başlama Mesajı 

 

Okul Müdürü olarak atandığım Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi'nde 28/07/2023 tarihi itibariyle göreve başlamış bulunmaktayım. İlimizin en değerli ve köklü eğitim kurumlarından biri olan  okulumuzun eğitimi adına bu sorumluluğu üstlenmenin heyecanını, onurunu ve gururunu yaşıyorum. Yeni başladığım bu görevin hepimize hayırlı olmasını canı gönülden temenni ederim. 

 

Değerli İdareci ve öğretmen Arkadaşlarım;

İş ve gönül birliği içerisinde okulumuzu her alanda başarıya taşıma, eğitimin niteliğini artırma amacında olup, paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek gayesinde, ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum.  

 

Değerli öğrencilerim; "Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır" sözünü kendimize rehber edinerek sizleri dürüst, ahlaklı, sorumluluk sahibi, kendini tanıyan ve kendini ifade edebilen, geçmişine ve geleceğine sahip çıkan, vatanını milletini seven hayırlı bireyler olarak yetiştirmek, bir üst öğretim kademesine hazırlamak bizim görevimizdir. Sizlere her alanda iyi bir eğitim öğretim ortamı sunabilmek için çok çalışacağımızdan emin olabilirsiniz. Sizin de verilen emekleri boşa çıkarmayıp sizi geleceğe hazırlamak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ailenize ve öğretmenlerinize karşı saygıda kusur etmeyeceğinize, çok çalışıp başarılı olmak suretiyle onlara karşı görev ve sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getireceğinize ülkesine ve milletine yararlı insanlar olacağınızdan şüphem yoktur. 

 

Sayın Velilerimiz; "Halka hizmet Hakka hizmettir." düsturuyla okulumuza hizmet etmek, eğitim öğretime katkı sunmak, bizlere emanet ettiğiniz öğrencilerimizin umut ışığı olmak, hep daha iyinin arayışı içinde olmak, evlatlarımızı yarınlara donanımlı bir şekilde hazırlayabilmek, vatan-millet-bayrak sevdalısı gençler yetiştirmek, yüreklerine dokunarak gönüllere güzel tohumlar ekebilmek, ilgi, istidat ve yetenekleri için uygun ortam hazırlamak, idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza öncülük etmek esas gayemiz olacaktır. Bu yolda bizlere destek olmanız gücümüzü artıracak ve başarıya ulaşmamızı kolaylaştıracaktır. Okulumuz sizlerin iş birliğine ve desteğine her zaman açık olacaktır. 

 

Okulumuzun geçmişinden aldığımız güç ve sorumluluk duygusu içerisinde öğrencilerimizin eğitimine; idareci,  öğretmen, öğrenci ve velilerimizle birlik ve beraberlik ruhu içerisinde katkı sunacağız. Şanlı ilçemizi her anlamda gururlandıracak yeni  Safiye Erollar, Hüseyin Bağcılar, Rıza Efendiler, Ahmet Hilmi Ergeneliler  yetiştirmek için çok çalışacağız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle almış olduğumuz görevin hayırlı ve başarılı çalışmalara vesile olmasını temenni ediyor  tüm idareci, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerimize saygı ve selamlarımı sunuyorum.

 

            Erdem MISIRLI 

 

Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi Müdürü

02.08.2023 608